Здравствениот инспекторат не најде недостатоци во лекарското постапување во случајот со починатото девојче во битолската болница

Извештајот на Државниот санитарен и здравствен инспекторат доаѓа откако денеска беше извршен вонреден инспекциски надзор во ЈЗУ … Продолжи со читање Здравствениот инспекторат не најде недостатоци во лекарското постапување во случајот со починатото девојче во битолската болница