Заврши средбата во Тирана – лидерите велат поминала во братски дух, а се разговарало за европската иднина на двете земји

По средбата, лидерите на партиите на Албанците кои присуствуваа на неа ја оценија како братска, релаксирана средба … Продолжи со читање Заврши средбата во Тирана – лидерите велат поминала во братски дух, а се разговарало за европската иднина на двете земји