Затвореници за Телма сведочат дека завршиле со скршеници откако биле претепани од полицијата во „Идризово“

Затвoреници од затворот „Идризово“ сведочат дека завршиле со скршеници откако биле нападнати и претепани од полицијата. Како … Продолжи со читање Затвореници за Телма сведочат дека завршиле со скршеници откако биле претепани од полицијата во „Идризово“