Застојот на граничните премини сè уште трае – на „Табановце“ се чека 40 минути, на „Богородица“ половина час

На останатите гранични премини, од македонска страна, како што информира АМСМ, нема подолги задржувања за влез и … Продолжи со читање Застојот на граничните премини сè уште трае – на „Табановце“ се чека 40 минути, на „Богородица“ половина час