Засилен инспекциски надзор во градинките за следење невакцинирани деца, препорача Комисијата за заразни болести

Во однос на препораката за вакцинирање на возрасните, Мехмедовиќ најави дека на 15 март се очекуваат да … Продолжи со читање Засилен инспекциски надзор во градинките за следење невакцинирани деца, препорача Комисијата за заразни болести