Засега остануваат пет обвинители во трка за шеф на ОЈО за гонење организиран криминал

Обвинителите што се пријавиле сега треба да бидат оценети, а потоа Советот на јавни обвинители да ја … Продолжи со читање Засега остануваат пет обвинители во трка за шеф на ОЈО за гонење организиран криминал