Засега не се знаат причините за пожарот во Универзална, дополнително ќе ги утврдува полицијата, вели командирот на скопската пожарна

Командирот Звонко Томески додаде дека и покрај високите температури во објектот за време на интервенцијата пожарот бил … Продолжи со читање Засега не се знаат причините за пожарот во Универзална, дополнително ќе ги утврдува полицијата, вели командирот на скопската пожарна