Запрена државната помош за компанијата која треба да гради фабрика за е-автомобили во Тетово

Запирањето на доделувањето државна помош следува по добиени јавно достапни информации за поднесено барање за несолвентност на … Продолжи со читање Запрена државната помош за компанијата која треба да гради фабрика за е-автомобили во Тетово