Запален автомобил на КПУ „Идризово“ што го користел директорот на затворот

Од пожарот, како што информираат од МВР, бил зафатен дел и од фасада на зграда, како и … Продолжи со читање Запален автомобил на КПУ „Идризово“ што го користел директорот на затворот