Западот го нарече Путин воен злосторник – кои правила на војна ги крши Русија во Украина

Правилата за војна, или меѓународното хуманитарно право (како што е формално познато) се збир на меѓународни правила … Продолжи со читање Западот го нарече Путин воен злосторник – кои правила на војна ги крши Русија во Украина