Западноафриканските лидери се закануваат со воена интервенција на пучистите во Нигер

Западноафриканските лидери се заканија со воена акција против нигериската хунта откако таа ја презеде власта со државен … Продолжи со читање Западноафриканските лидери се закануваат со воена интервенција на пучистите во Нигер