Захариева: За разлика од С Македонија, во Бугарија не се добиваат избори со спротивставување на соседите

Секој договор мора да се спроведува со добра волја, да не спомнувам договор меѓу државите, и да … Продолжи со читање Захариева: За разлика од С Македонија, во Бугарија не се добиваат избори со спротивставување на соседите