Захариева во изолација, како и целата бугарска делегација во Берлин на средбата со Димитров и Османи

Брзиот тест за ковид-19 на заменикот на бугарската министерка за надворешни работи е позитивен, а резултатот од … Продолжи со читање Захариева во изолација, како и целата бугарска делегација во Берлин на средбата со Димитров и Османи