Захариева: Не се раскинати врските на С Македонија со Србија и Русија

Враќањето на српскиот јазик, Заев го најави пред два дена во неговата честитка по повод празникот Свети … Продолжи со читање Захариева: Не се раскинати врските на С Македонија со Србија и Русија