Загинаа двајца алпинисти во рудникот „Бучим“ кај Радовиш

Увид на местото на несреќата вршат полициски екипи и јавен обвинител. Двајцата алпинисти, кои се членови на клубот „Плоча“, а … Продолжи со читање Загинаа двајца алпинисти во рудникот „Бучим“ кај Радовиш