Заев, Вучиќ и Рама: На земјите од Западен Балкан им е потребна ЕУ исто колку што тие ѝ се потребни на ЕУ

Тројцата лидери велат дека, гледајќи ги тешкотиите во процесот на проширување на ЕУ, веруваат оти постојат начини за да … Продолжи со читање Заев, Вучиќ и Рама: На земјите од Западен Балкан им е потребна ЕУ исто колку што тие ѝ се потребни на ЕУ