Заев сам побара парламентот да ѝ гласа доверба на неговата влада

Премиерот ја пресретна опозицијата, која во последниот период постојано најавува уривање на Владата преку формирање ново мнозинство … Продолжи со читање Заев сам побара парламентот да ѝ гласа доверба на неговата влада