Заев, Рама и Вучиќ во Скопје ќе го менуваат името „Мини Шенген“

Два меморандума за разбирање и еден меѓудржавен договор кој во огромна мера ќе го олесни животот на … Продолжи со читање Заев, Рама и Вучиќ во Скопје ќе го менуваат името „Мини Шенген“