Заев: Предлогот на Вархеји и Силва е добра основа за решение на спорот со Софија

Пред да дојдат во Скопје, Силва и Вархеји беа во Софија, каде што на тамошните власти им … Продолжи со читање Заев: Предлогот на Вархеји и Силва е добра основа за решение на спорот со Софија