Заев: Од медиумите прочитав дека Рашковски има дозвола да оди на лекар

Дел од медиумите вчера објавија фотографија на која се гледа Рашковски како се движи по улица во … Продолжи со читање Заев: Од медиумите прочитав дека Рашковски има дозвола да оди на лекар