Заев од Брисел: Време е ЕУ да го испорача ветеното

С Македонија ги заврши сите свои обврски што произлегуваат од листата со критериуми за почеток на завршниот … Продолжи со читање Заев од Брисел: Време е ЕУ да го испорача ветеното