Заев објави 30 кандидати за градоначалници: Шилегов за Скопје, Николов за Штип, Георгиевски за Охрид, Халими за Арачиново…

СДСМ ќе ги објавува своите кандидати за градоначалници етапно. По вечерашната прва група, следните имиња треба да … Продолжи со читање Заев објави 30 кандидати за градоначалници: Шилегов за Скопје, Николов за Штип, Георгиевски за Охрид, Халими за Арачиново…