Заев: Не ја бришеме историјата, со наративот подаваме рака кон сегашните генерации и кон идните генерации

Во врска со кршењето на членот 2 од Договорот за пријателство од страна на Бугарија, Заев вели … Продолжи со читање Заев: Не ја бришеме историјата, со наративот подаваме рака кон сегашните генерации и кон идните генерации