Заев: МНР ќе ја провери автентичноста на изјавата на португалската министерка и ќе реагира

Премиерот Зоран Заев најави дека службите во Министерството за надворешни работи (МНР) ќе ја проверат автентичноста на … Продолжи со читање Заев: МНР ќе ја провери автентичноста на изјавата на португалската министерка и ќе реагира