Заев: Мицкоски и Силјановска-Давкова да се тргнат од партиската наметка и да ги почитуваат Уставот и Договорот од Преспа

Според него, претседателот на Северна Македонија, пратениците, премиерот на Владата, министрите и сите носители на функции се … Продолжи со читање Заев: Мицкоски и Силјановска-Давкова да се тргнат од партиската наметка и да ги почитуваат Уставот и Договорот од Преспа