Заев: Кога ќе дојдам на ред, ќе се вакцинирам со која било вакцина

Најодговорно тврдам дека ниту еден министер ниту, пак, министерот за здравство Венко Филипче, кој е здравствен работник, … Продолжи со читање Заев: Кога ќе дојдам на ред, ќе се вакцинирам со која било вакцина