Заев: Ќе најдеме решение со Бугарија, двете земји треба да бидат победници

Историјата е важна и треба да биде појдовна основа за иднината, верувам дека ќе најдеме решение со … Продолжи со читање Заев: Ќе најдеме решение со Бугарија, двете земји треба да бидат победници