Заев им наложи на директорите да не прават отпор, туку да ги примат прераспределените административци по Рамковен договор

Премиерот Зоран Заев ги повика директорите на сите институции, кои треба да ги примат прераспределните административци по … Продолжи со читање Заев им наложи на директорите да не прават отпор, туку да ги примат прераспределените административци по Рамковен договор