Заев до сопартијците: Сега да се концентрираме на пописот и на економско заздравување, а од јуни ќе избираме и кандидати за градоначалници

Поддршка за уште една кандидатура денеска доби и градоначалникот на Пробиштип. каде што премиерот беше во посета … Продолжи со читање Заев до сопартијците: Сега да се концентрираме на пописот и на економско заздравување, а од јуни ќе избираме и кандидати за градоначалници