Заедничка влада на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ е ПР-трик на ДУИ, смета Билал Касами

Во ситуација кога ДУИ го изгубила оправдувањето да биде на власт и да излезе на избори за … Продолжи со читање Заедничка влада на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ е ПР-трик на ДУИ, смета Билал Касами