Задолжителен седумдневен карантин за секој што ќе влезе во Грција

Одлуката ги вклучува и земјите од Европската Унија, а паралелно ќе се спроведуваат и брзи тестови за … Продолжи со читање Задолжителен седумдневен карантин за секој што ќе влезе во Грција