Забрзување и проширување на истрагата за случајот со Онкологија побараа учесниците на вечерашниот протест пред Обвинителството

Нивното најважно барање е истрагата да биде брза и како што велат, да не трае со години … Продолжи со читање Забрзување и проширување на истрагата за случајот со Онкологија побараа учесниците на вечерашниот протест пред Обвинителството