Забавната и културната дејност сè уште трпат од ковид-кризата

Финансиските контроли во Министерството за култура ги стопираа исплатите на ланските проекти, а литературно-издавачката дејност е разочарана … Продолжи со читање Забавната и културната дејност сè уште трпат од ковид-кризата