За в понеделник најавен нов протест пред Владата за случувањата на Онкологија

Покрај најавата за протест, од неформалната организација „Протест против убиството на Онкологија“ прашуваат и дали поранешна директорка … Продолжи со читање За в понеделник најавен нов протест пред Владата за случувањата на Онкологија