За утре најавен протест поради наводите за криминал на Онкологија

Скандалот со кражба на лекови на Онкологија не смее да помине неказнето. „Не прифаќаме одговорност од најнискиот … Продолжи со читање За утре најавен протест поради наводите за криминал на Онкологија