За Русија досегашните преговори со САД и НАТО и натаму се неуспешни

Песков нагласи дека воведувањето санкции кон Путин ќе значи и прекин на односите меѓу Москва и Вашингтон … Продолжи со читање За Русија досегашните преговори со САД и НАТО и натаму се неуспешни