По првпат дојава за поставена бомба и во основно училиште – МВР потврди

Од МВР засега не наведоа за кое точно училиште станува збор, но според неофицијални информации што ги … Продолжи со читање По првпат дојава за поставена бомба и во основно училиште – МВР потврди