За прв пат гласање со отпечаток од прст – прво дезинфекција, па идентификација

Пред да можете да го остварите вашето гласачко право прво ќе мора вашиот отпечаток да се совпадне … Продолжи со читање За прв пат гласање со отпечаток од прст – прво дезинфекција, па идентификација