За португалската министерка за Европа македонскиот јазик некогаш бил дел од бугарскиот

Ана Поула Закаријаш, чија земја на 1 јули ќе го предаде ротирачкото претседателство со ЕУ , очекува … Продолжи со читање За португалската министерка за Европа македонскиот јазик некогаш бил дел од бугарскиот