За Пендаровски предлог-измените на Законот за работни односи се неуставни

За претседателот спорни се и предлог-измените на Законот за експропријација бидејќи нагласува дека со нив се поништува … Продолжи со читање За Пендаровски предлог-измените на Законот за работни односи се неуставни