За несреќата кај Ласкарци над 300 дена се чека супервештачење, за „Тендери“ над 100

За автобуската несреќа кај Ласкарци, судот издаде наредба за супервештачење на 11 ноември 2021 година, додека за … Продолжи со читање За несреќата кај Ласкарци над 300 дена се чека супервештачење, за „Тендери“ над 100