За нас леб од 33 денари, а за министрите плата од 1 800 евра, вработените од Министерството за култура шести ден на протест

Ако во наредните денови некој од надлежните не се премисли и не нè прими, ќе бидеме принудени … Продолжи со читање За нас леб од 33 денари, а за министрите плата од 1 800 евра, вработените од Министерството за култура шести ден на протест