За Комитетот на министри на Советот на Европа нема системска дискриминација врз Бугарите во С Македонија

Во Резолуцијата никаде не се спомнува терминот системска дискриминација, што било обид на Бугарија да се вметне … Продолжи со читање За Комитетот на министри на Советот на Европа нема системска дискриминација врз Бугарите во С Македонија