За една недела бројот на заразени со голема кашлица се зголемил за 21 отсто, велат од ИЈЗ

Најголем број од заболените со голема кашлица се од Скопје – 33 (84,6 отсто) во девет различни … Продолжи со читање За една недела бројот на заразени со голема кашлица се зголемил за 21 отсто, велат од ИЈЗ