За да не дојде до уставна криза, Собранието ќе ги избира членовите на Уставен „на рати“

Наместо три, Комисијата за прашања на изборите и именувањата доставила предлог за двајца кандидати за уставни судии … Продолжи со читање За да не дојде до уставна криза, Собранието ќе ги избира членовите на Уставен „на рати“