Вулканот на Ла Палма исфрла парчиња лава големи колку трикатници

Од 19 септември, лавата уништи 1 186 згради и 493 хектари земја Блокови стопена лава со големина … Продолжи со читање Вулканот на Ла Палма исфрла парчиња лава големи колку трикатници