Вучиќ: Србија ќе воведе санкции кон Русија само ако ѝ виси Демоклов меч над глава

Тој изјави дека Србија не отстапува од политиката заснована на заштита на меѓународното право и на осуда … Продолжи со читање Вучиќ: Србија ќе воведе санкции кон Русија само ако ѝ виси Демоклов меч над глава