Вучиќ: Со С Македонија денес сме најблиски – и кога имавме одредени проблеми, бевме блиски

Тој им го честиташе на Северна Македонија и Албанија почетокот на преговорите со Европската унија на што, … Продолжи со читање Вучиќ: Со С Македонија денес сме најблиски – и кога имавме одредени проблеми, бевме блиски