Вучиќ предложи мерки по трагедијата на Врачар: Да се намали старосната граница за кривична одговорност од 14 на 12 години 

Воведување мораториум за издавање, чување и носење оружје во следните две години, освен кога станува збор за … Продолжи со читање Вучиќ предложи мерки по трагедијата на Врачар: Да се намали старосната граница за кривична одговорност од 14 на 12 години