Вучиќ подготвен да го прифати концептот на европскиот план за Косово, опозицијата го критикиува

По вчерашната средба со претставниците на САД и ЕУ, Вучиќ рече дека Србија е подготвена да го … Продолжи со читање Вучиќ подготвен да го прифати концептот на европскиот план за Косово, опозицијата го критикиува